Flowing & Growing

Healing door Klank & Kleur

Workshop Oceandrum bouwen

Wanneer

23/07/2023    
Hele dag

Waar

Lichtfontein
Vaart Zuidzijde 120, Appelscha, 8426 AK

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Heb jij ook zo een zin om in een fijn creatief proces zelf een oceandrum te bouwen? Dan heb ik voor jou de gelegenheid gecreëerd om dit te realiseren!

Een Oceandrum is een bezield muziekinstrument, helemaal door en voor jou gemaakt. Gevuld met jouw eigen intenties en energie, die je kan gebruiken voor relaxatie, meditatie, klanktherapie of rituelen.  Of gewoon omdat je het leuk vindt.

Wanneer je de Oceandrum zachtjes heen en weer beweegt, hoor je de ruisende golven van de zee of een kabbelend riviertje. Hoe heftiger je beweegt, hoe woeliger de zee!

Praktische informatie

  • Bijdrage is 160 euro voor alle materialen , lunch en thee en de praktische en rituele begeleidingen.
  • Deze Workshop is zowel voor Volwassenen als jongeren vanaf 14 jaar
  • aanmelden om een plaatsje te reserveren: https://www.lichtfontein.nl/centrum-voor-levenskunst/workshops/workshop-oceandrumdrum-bouwen/

Van Harte Welkom.

Liefs,

Jeanine

Flowing & growing

Jeanine De Herdt
P.W. Janssenlaan 12
8385 GB Vledderveen (Drenthe)

info@flowingandgrowing.nl
0031 6 27 33 50 34

KvK-nummer: 71423508
BTW-nummer: NL 002498952 B22

Op afspraak

Jeanine werkt uitsluitend op afspraak

Info

Een leven in Wellbeing / Balans / Welzijn dat wenst iedereen. In mijn praktijk is iedereen welkom, zowel kinderen als volwassenen.

Blokkades ontstaan heel snel, deze ontmantelen vraagt precisiewerk. Daar wens ik graag bij te helpen, door middel van de verschillende tools die ik gebruik zodat je na een sessie terug meer in balans bent en terug in contact staat met jezelf.

Je kan alleen komen maar ook samen en er wordt steeds op maat afgestemd. je kunt me steeds vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie.

Voor groepen geef ik ook Sound journeys!