Flowing & Growing

Healing door Klank & Kleur

Workshop Oceandrum bouwen

Wanneer

15/08/2020 - 05/09/2020    
10:30 - 18:00

Waar

Jeanine De Herdt
P.W. Janssenlaan 12, Vledderveen, Drenthe, 8385 GB

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Heb jij ook zo een zin om in een fijn creatief proces zelf een oceandrum te bouwen? Dan heb ik voor jou de gelegenheid gecreëerd om dit te realiseren!

Het is heel moeilijk om gepaste manden te vinden om deze te vormen tot een Oceandrum. Daarom breiden we de creativiteit uit en gaan we eerst zelf, onder de kundige begeleiding van mandenvlechtster Jannie, onze eigen mand vlechten. Daardoor wordt het maken van jouw unieke Oceandrum verdeeld over twee dagen.

De eerste dag, op zaterdag 15 augustus 2020, gaan we de mand vlechten uit wilgentakken. Enkele weken later, op zaterdag 5 september 2020, gaan we de manden ombouwen tot een Oceandrum. Hier zitten enkele weken tussen daar de gevlochten manden dienen te drogen.

Wat is een Oceandrum?

Een Oceandrum is een bezield muziekinstrument, helemaal door en voor jou gemaakt. Gevuld met jouw eigen intenties en energie, die je kan gebruiken voor relaxatie, meditatie, klanktherapie of rituelen.  Of gewoon omdat je het leuk vindt.

Wanneer je de Oceandrum zachtjes heen en weer beweegt, hoor je de ruisende golven van de zee of een kabbelend riviertje. Hoe heftiger je beweegt, hoe woeliger de zee!

Praktische informatie

We gaan dit doen bij mij thuis, in de tuin, en rekenen hierbij op mooi weer. Mocht het regenen dan kan je toch droog blijven!
We starten om 10.30 uur, aankomst vanaf 10.15 uur en eindigen rond 18 uur.
Mochten deze data niet passen maar je wenst toch een Oceandrum te maken? Geef dit dan ook door via de mail en de data die voor jou wel passend zijn!

Van Harte Welkom.

Liefs,

Jeanine

Flowing & growing

Jeanine De Herdt
P.W. Janssenlaan 12
8385 GB Vledderveen (Drenthe)


0031 6 27 33 50 34

KvK-nummer: 71423508
BTW-nummer: NL 002498952 B22

Op afspraak

Jeanine werkt uitsluitend op afspraak

Info

Een leven in Wellbeing / Balans / Welzijn dat wenst iedereen. In mijn praktijk is iedereen welkom, zowel kinderen als volwassenen.

Blokkades ontstaan heel snel, deze ontmantelen vraagt precisiewerk. Daar wens ik graag bij te helpen, door middel van de verschillende tools die ik gebruik zodat je na een sessie terug meer in balans bent en terug in contact staat met jezelf.

Je kan alleen komen maar ook samen en er wordt steeds op maat afgestemd. je kunt me steeds vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie.

Voor groepen geef ik ook Sound journeys!