Flowing & Growing

Healing door Klank & Kleur

Helen

Helen, terug “Heel” worden

Bij een eerste bezoek doen we eerst een Intake-gesprek en gaan we samen op onderzoek naar wat je voor jezelf nodig hebt.

  • Wens je meer inzicht te krijgen in jezelf, zijn er bepaalde patronen waarin je vastloopt?
  • Voel je jezelf gevangen in je eigen lijf?
  • Inzicht nodig in je relatie?
  • Heb je bepaalde symptomen of klachten?
  • Wens je ondersteuning bij je persoonlijke groei?
  • Wens je jouw blokkades te ontmantelen of trauma’s te verwerken?

Ter vitalisering en versterking van de mens-eigen levenskrachten.

Hoe ga ik te werk?

Door Aura Healing and Cleaning

Dit is een energetische healings-methode. Gebeurt met de handen op afstand van het lichaam. Door overdracht van energie brengen we zowel het fysieke lichaam, het mentale gedeelte, als onze emotionaliteit terug in balans.

Onze aura bestaat uit 3 hoofdlagen en de buitenste beschermschil, die we de cortex noemen. Als in deze lagen de balans is verstoord of er zitten enkele gaten in, dan voelen we dat in onze energiehuishouding. Door de verschillende lagen terug in balans te brengen gaat ook onze energie terug beter stromen.

Via onderzoek naar Voedselintoleranties

Veel ziektebeelden, zoals allergieën, vermoeidheid (Burn-out), hoofdpijn, buikpijn, komen voort uit het eten van voedsel dat niet bij jou past. Gezonde voeding is één zaak, weten wat je eigen lichaam kan verteren en nodig heeft is een andere.

Aan de hand van een kinesiologische test en plaatjes van de verschillende etenswaren gaan we na welke voedingsmiddelen geschikt zijn voor jou op dit moment.

Weten wat je eigen lichaam kan verteren, nodig heeft en waar het energie uit haalt is heel belangrijk. Zo kan je lichaam weer aansterken.

Personal Coaching

Is het ondersteunen van de persoonlijke groei van mensen, om zo bij te dragen aan een
betere balans in zichzelf!

Belangrijke uitgangspunten zijn: “zo buiten zo binnen” en “alles is energie en energie is trilling”.

Via gesprek en vragen gaan we samen op onderzoek naar wat je voor jezelf nodig hebt en of er patronen zijn waarin je eventueel vastloopt.

Ik ondersteun je graag op een betrokken en persoonlijke manier die volledig bij jou past. Zo bied ik hulp om blokkades te transformeren en nieuwe mindsets te creëren. Hierbij maak ik keuze uit verschillende technieken die ik hierbij kan gebruiken zoals:

  • Voice dialoog
  • Innerlijk kindwerk
  • Opstellingen
  • Het opstellen van een persoonlijke mantra

Seksuele blokkades of relatieproblemen

Ook bied ik hulp bij het verwerken van seksuele blokkades en kan ik je aanleren hoe jij weer volledig in je eigen “Vrouwelijke” of “Mannelijke” kracht kan gaan staan.

Oplossingen vinden bij relatieproblemen via het onderzoek van de karakterstructuren volgens de leer van Willem Reich.

Met Klank en Kleur

Sound is een batterijlader en heeft op het fysieke lichaam een heel heilzaam effect. Kleur is een element dat geluid toelaat op een dieper niveau.

Klank

Door gebruik te maken van allerlei instrumentjes met keuze tussen klankschalen, stemvorken, verscheidene drums, het zingen van de boventonen, fluit en andere, gaan de klanken naar de plek in het lichaam waar heling nodig is. Voeg ik daar een kleur aan toe dan gaat de trilling dieper. Als het ware smelten de blokkades en kunnen de juiste energieën terug gaan stromen in het lichaam.

Helen met klank is heel krachtig!

Je naam is het belangrijkste instrument dat bestaat, bij het zingen van je naam wordt je ondergedompeld in een zeer fijne vibratie.

Kleur

Kleuren zijn ook voeding voor ons lichaam, wij leven allemaal op de planeet Aarde en deze is gecodeerd volgens de kleuren van de regenboog. Zie maar wanneer de zon door regendruppels schijnt, dan verschijnt er een mooie regenboog.

Door het gebruik van Spectrumbrillen in de juiste kleuren gaan we ontstane tekorten terug aanvullen.
Ook als je vastzit en de woorden niet vindt kan je via muziektherapie de vastzittende gevoelens leren uiten.

Klank of muziek als recept of medicijn!

Oorkaarsbehandeling

Het gebruik van de oorkaars is al heel oud en terug te voeren naar de steppenvolkeren van Siberië, Azië en de Noord- en Zuid- Amerikaanse Indianen.
Oorkaarsen worden gebruikt bij alle vormen van neus-, keel-, (bij-)holten- en oorklachten, verkoudheden, vormen van doofheid, verstopte oren, oorsuizen en oortinteling.
De behandeling geeft ook vaak verlichting in geval van hoofdpijn en migraine en het verminderd stress en hyperactiviteit.

Het gebruik van oorkaarsen zorgt voor stimulatie van de lokale bloedcirculatie en het gehoor, ze werkt ontspannend en brengt rust bij nervositeit. Oorkaarsen zijn lichaamszuiverend.

De Behandeling

Een oorkaarsbehandeling vormt een goede vervanging voor het uitspuiten van de oren en reinigt op een veel minder ingrijpende manier de gehoorgang.

Een oorkaarsconsult bestaat uit een gesprek waarbij de klachten worden besproken. Dan volgt een oor- en hoofdmassage terwijl de cliënt comfortabel op een behandeltafel ligt.
De massage ontspant en versterkt tevens de doorbloeding van het gebied en de werking van de lymfeklieren. Vervolgens worden de oorkaarsen gebrand terwijl de cliënt op een zijde ligt.

Om het evenwichtsgevoel te waarborgen worden altijd beide oren behandeld.

Oorkaarstherapie is prettig, veilig, ontspannend en rustgevend, beslist niet pijnlijk. Oorkaarsbehandelingen zijn ook bijzonder geschikt voor kinderen.

Let op:
Een oorkaarsbehandeling wordt afgeraden in geval van een geperforeerd trommelvlies, bij buisjes, bij implantaten van middenoorbeentjes en bij epilepsie-patienten.

Flowing & growing

Jeanine De Herdt
P.W. Janssenlaan 12
8385 GB Vledderveen (Drenthe)

info@flowingandgrowing.nl
0031 6 27 33 50 34

KvK-nummer: 71423508
BTW-nummer: NL 002498952 B22

Op afspraak

Jeanine werkt uitsluitend op afspraak

Info

Een leven in Wellbeing / Balans / Welzijn dat wenst iedereen. In mijn praktijk is iedereen welkom, zowel kinderen als volwassenen.

Blokkades ontstaan heel snel, deze ontmantelen vraagt precisiewerk. Daar wens ik graag bij te helpen, door middel van de verschillende tools die ik gebruik zodat je na een sessie terug meer in balans bent en terug in contact staat met jezelf.

Je kan alleen komen maar ook samen en er wordt steeds op maat afgestemd. je kunt me steeds vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie.

Voor groepen geef ik ook Sound journeys!