Flowing & Growing

Healing door Klank & Kleur

Jeanine

Jeanine De Herdt

Ik ben Jeanine De Herdt en geboren in België. Reeds van kinds af geïnspireerd en aangetrokken tot muziek en alles wat leeft en beweegt op onze planeet.

Als tienjarige leerde ik het accordeon bespelen en enkele jaren later voegde ik daar de saxofoon aan toe.

Mijn leven was een aaneenschakeling van levenslessen en mijn interesse van hoe vernuftig een mens in elkaar steekt groeide meer en meer.

Wellbeing Sciences

Na mijn eigen Burn-out in 2006 startte ik een vierjarige opleiding bij de Wellbeing Sciences waarbij ik Healing en Cleaning van de aura; blokkades opheffen; energieën terug laten stromen; healing door kleuren en nog andere hele fijne healing-tools heb geleerd.

Start Flowing & Growing

Hierna heb ik mijn praktijk “Flowing and Growing “ opgestart en geef ik energetische healings.

Een verdere verdieping vond ik enkele jaren later bij het SoulInstitute waar ik de karakterstructuren bestudeerde, Bodywork leerde, Ayurvedische massagetechnieken, Vrouwencoaching , relatietherapie , persoonlijke ontwikkeling en hoe belangrijk deze allen zijn in relaties, vooral de relatie met jezelf is een heel belangrijke.

Muziek: Rode Draad

Daar muziek een rode draad is doorheen mijn leven heb ik mij verdiept in wat Klank doet of veroorzaakt in het menselijk lichaam. Ik volgde Bij Nestor Kornblum en Michele Averard een opleiding tot Soundhealer. Hierbij leerde ik vele andere instrumenten bespelen, boventonen zingen en waar deze tijdens healings en Sound Journey’s kunnen voor ingezet worden.

Mijn Basis

Deze verschillende opleidingen en mijn aangeboren talenten als doorgeefkanaal van de “Healing Force“ vormen de mooie basis van waaruit ik werk.

In 2014 maakte ik de keuze om In Nederland te komen wonen dichtbij Welhoven te Vledderveen. Dit is een Centrum voor Wellbeing, een plek om tot rust te komen, workshops te volgen, retraites te houden, in balans te komen met jezelf in de natuur.

Daar ik ook heel graag Yoga beoefen en met helende stenen werk kwam ik in contact met Anita Geugien van lichtfontein in Appelscha. Een hele fijne plek met mooie mogelijkheden, samen met Anita’s contacten maakte ik op Lichtfontein mijn Sjamanen drum!
Tijdens het werkjaar geef ik daar ongeveer om de zes weken een Sound Journey oftewel Klankreis.

Flowing & growing

Jeanine De Herdt
P.W. Janssenlaan 12
8385 GB Vledderveen (Drenthe)


0031 6 27 33 50 34

KvK-nummer: 71423508
BTW-nummer: NL 002498952 B22

Op afspraak

Jeanine werkt uitsluitend op afspraak

Info

Een leven in Wellbeing / Balans / Welzijn dat wenst iedereen. In mijn praktijk is iedereen welkom, zowel kinderen als volwassenen.

Blokkades ontstaan heel snel, deze ontmantelen vraagt precisiewerk. Daar wens ik graag bij te helpen, door middel van de verschillende tools die ik gebruik zodat je na een sessie terug meer in balans bent en terug in contact staat met jezelf.

Je kan alleen komen maar ook samen en er wordt steeds op maat afgestemd. je kunt me steeds vrijblijvend bellen of mailen voor meer informatie.

Voor groepen geef ik ook Sound journeys!